ru
+38 098 675-47-11

Зустрічайте нову електронну систему Роутер та Фейс Айді.

10 Листопада 2021

VERSATILE запустив електронну систему Роутер та Фейс Айді. Щоб скористатися цими опціями, фермеру достатньо завантажити додаток Агротронік. Нові сервіси вже інтегровані в платформу. Вони підвищують ефективність аграрних робіт та дозволяють віддалено контролювати роботу механізатора.

Електронні системи значний елемент ведення агробізнесу. Він збільшує продуктивність, підвищує безпеку роботи в полі, а також знижує вплив людського фактору. Ядро електронних систем компанії –платформа агроменеджмента Агротронік. Вона об’єднує різні електронні опції в одну платформу. Різні набори електронних опцій можуть працювати, як окремий елемент, так і в тісному взаємозв’язку для підвищення ефективності.

Роутер дозволяє в процесі збору побудувати маршрут переміщення основних допоміжних машин. Проводиться аналіз всіх процесів- швидкість збору, ширина жатки, конфігурація поля, характеристика інших машин, які беруть участь в прибиранні. Робота машин координується через передачу карт завдань в систему водіння. Роутер маршрутизує рух цієї техніки оптимальним чином, позначаючи місця вивантаження, якщо говорити, наприклад, про комбайни.

Доступні режими планування роботи ланки, довільного руху машин, а також режим завантаження готових треків руху, сформованих Агротронік. Автоматично формуються завдання для завантаження зернозбиральної техніки в транспортні засоби. Це дозволяє мінімізувати час простою з заповненим бункером. У оператора Агротронік є можливість в on-line режимі відслідкувати зміни статусів завдання.

Система Фейс АйДі дозволяє ідентифікувати механізатора, керуючого технікою за біометрією лиця, це означає дозволити йому доступ до машини, контролювати його робочий час. Для впровадження цієї опції немає необхідності в установці додаткового обладнання. Достатньо встановити на смартфон додаток Агротронік. Зараз сервіс Фейс Айді застосовується для надання доступу до роботи з завданнями сервісу Роутер.  

Система, інтегрування в платформу агроменеджмента Агротронік, продовжують технічно удосконалюватись. Фахівці розвивають алгоритми попереднього планування, та розробляють сервіс автоматичних корегувань завдань для агротехніки вже в процесі роботи ланки на полі, на базі систем між машинною взаємодією.  

Електронні опції виводять діяльність аграріїв на новий рівень. Вони збільшують виробництво техніки, роблять процес збору продуктивним та безпечним. Використовуйте всі доступні опції, та отримуйте від інноваційних розробок реальний економічний ефект.

 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers