ru
+38 098 675-47-11

Підбиваємо підсумки 2020 року: виклики, досягнення, плани

21 Грудня 2020

Нові клієнти, нові угоди, нові можливості та визнання. З такими досягненнями підбиває підсумки 2020 року компанія «Версатайл Україна». На 2021 рік — ще більш амбітні плани. Генеральний директор компанії «Версатайл Україна» Олексій Колотурский розповів про те, яким для компанії був рік, що минає, а також поділився планами на майбутнє.

«Як це не парадоксально, але 2020 рік був для нас кращим, ніж 2019. Звичайно, не по всіх регіонах можна було відзначити позитивну динаміку, а південні регіони, які постраждали від посухи — взагалі випали з роботи, але ми оцінюємо ситуацію на півдні, як перенесений попит. Наші клієнти перенесли закупівлі на більш пізній період, але не скасували їх. Непогано попрацювали восени, тому що ціна на урожай була цікавою сільгоспвиробникам і, відповідно, на виручені кошти вони могли оновити парк техніки. Особливо потрібно відзначити роботу дилерів VERSATILE, команди яких добре та злагоджено проводили роботу з клієнтами — постійно виїжджали на переговори, більш ретельно готувалися до них, якісно обслуговували техніку. Зі свого боку ми запропонували дуже хороші фінансові програми, за якими практично всі відсотки ми компенсували банкам, і в підсумку техніка для аграріїв не виростала в ціні. Було реалізовано багато трейд-ін операцій, за якими наші дилерські центри змінювали б/в техніку на нову техніку VERSATILE з доплатою. Ця програма відноситься до постійно діючих, і в наступному році ми посилимо її, надаючи дилерам ще більше компенсацій. Тому хочу подякувати всьому нашому великому колективу за роботу в цьому році і побажати хороших результатів у наступному.

Якщо ж говорити про популярні моделі техніки VERSATILE в 2020 році, то флагманами стали зернозбиральні комбайни ACROS 595 Plus та RSM 161. ACROS 595 Plus (325 к.с.) — універсальний комбайн 6-го класу продуктивності, у якого за рахунок вдосконаленого класичного МСП ефективність обмолоту близька до двобарабанних систем. Цей комбайн здатний прибрати за сезон понад 1 000 га найрізноманітніших культур, починаючи з ранніх зернових і закінчуючи кукурудзою та соняшником. RSM 161 (360 к.с.) — комбайн 7-го класу з оригінальною двохбарабанним МСП Tetra Processor і системою очищення OptiFlow, призначений для збирання всіх традиційних зернових культур — колосових, бобових, олійних, круп'яних та просапних. RSM 161 має продуктивність до 40 тон на годину основного часу і здатний обробити за сезон до 2 000 га.

На 2021 рік ми маємо досить амбітні плани. В даний час активно розвиваємо дилерську мережу з продажу техніки VERSATILE і продажу оригінальних запасних частин. У зв'язку з цим наступного року плануємо значно збільшити покриття регіонів України нашими дилерськими центрами. Також плануємо запуск інтернет-магазину з продажу оригінальних запасних частин VERSATILE, що спростить можливість здійснення замовлень кінцевими споживачами, а в майбутньому стане хорошим інструментом для роботи дилерських центрів із продажу запасних частин. Так як стабільним залишається зростання попиту на використання цифрових технологій в аграрній галузі, в 2021 році особливу увагу ми плануємо приділити електронним системам, тим більше VERSATILE має ряд власних дуже перспективних розробок. Це розробки в області машинного зору, автономного руху, штучного інтелекту, а також моніторингу та аналізу великих даних, що дозволяють досягати високої ефективності сільгоспвиробництва.»