ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE Розумна мітка 1.0 — моніторинг причіпного обладнання

14 Грудня 2020

VERSATILE Розумна мітка 1.0 — бездротова розумна мітка 1.0 від VERSATILE, яка дозволяє легко ідентифікувати будь-яке причіпне або навісне обладнання. Система побудована на базі ПЗ Агротронік. Активна бездротова мітка легко закріплюється на рамі або корпусі знаряддя та може бути легко зареєстрована в мобільному додатку Агротронік. З моменту реєстрації в додатку можна проводити моніторинг причіпного обладнання: його місцерозташування, кількість відпрацьованих годин і простоїв, а також розраховувати амортизацію.

Універсальна бездротова мітка, що працює за технологією Bluetooth може бути встановлена ​​на будь-яке причіпне або навісне обладнання. Дані мітки передаються на смартфон, в додаток Agrotronic, що дає можливість відстежувати місцерозташування навісного або причіпного обладнання, його статус та напрацювання.

Завдяки VERSATILE Розумна мітка 1.0 можна чітко відслідковувати напрацювання обладнання, а значить стає доступною інформація про реальні параметри амортизації, співвідношенню вироблення робочих органів або форсунок, в порівнянні з заявленими показниками.

Автоматизація ідентифікації роботи причіпного обладнання дозволяє автоматично відстежувати його параметри. VERSATILE Розумна мітка 1.0 автоматизує облік, тим самим полегшуючи працю спеціаліста-обліковця.