ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE Роутер — максимально ефективний маршрут руху техніки

7 Грудня 2020

Для найбільш ефективної роботи однієї або декількох машин в полі компанія VERSATILE розробила систему VERSATILE Роутер. Система функціонує на базі програмного забезпечення Agrotronic. VERSATILE Роутер є алгоритмом, який оцінює характеристики поля та машин, вибудовуючи максимально ефективний маршрут руху техніки. Основна мета даної системи координувати роботу машин через передачу карт завдань на бортовий комп'ютер машини.

Інноваційність

Система VERSATILE Роутер функціонує на базі унікального протоколу міжмашинної взаємодії розробленого спеціально для сільгосптехніки та машин перевантажувачів. Цей протокол розроблений для зв'язку між двома або кількома машинами. В процесі виконання операцій у відповідності з інформацією, що надходить, карти завдань можуть бути змінені. При цьому оновлені завдання надходять до бортових систем машин з урахуванням реальних умов збирання.

Переваги та безпека

Аналізуючи параметри поля і параметри обраних машин система створює маршрут завдання для кожного з транспортних засобів, що знаходяться в полі. При цьому маршрути будуються виходячи з максимальної логістичної вигоди та гарантії безпеки даних транспортних засобів. При побудові завдань для збирання культур в полі алгоритм розраховує траєкторію руху комбайна і місця його вивантаження, виходячи з параметрів врожайності та площі, яку належить зібрати. При цьому транспорт перевантажувач отримує завдання під'їхати якомога ближче до місця вивантаження, що мінімізує простої, а значить підвищує продуктивність сільгоспмашин.

Компоненти системи

Система побудована на базі системи Agrotronic із застосуванням унікальних протоколів міжмашинної взаємодії, які передають карти-завдання безпосередньо в бортову систему сільгоспмашин. Функціонує на програмному забезпеченні, розробленому фахівцями компанії VERSATILE.