ru
+38 098 675-47-11

Техніка VERSATILE на AgroExpo 2020 — зоряний час для комбайна NOVA

9 Жовтня 2020

Компанія «Версатайл Україна» традиційно взяла участь у міжнародній агропромисловій виставці AgroExpo в місті Кропивницький. Цього року техніка VERSATILE була представлена на виставці трьома моделями: зернозбиральними комбайнами ACROS 595 Plus і NOVA 340, а також трактором VERSATILE 320. Однак найбільший інтерес у аграріїв викликав саме зернозбиральний комбайн NOVA — ідеальне рішення для невеликих господарств.

NOVA 340 — компактна машина 3-го класу, але по продуктивності ближче до 4-го. З однобарабанним клавішним МСП, комфортна та доступна за ціною NOVA здатна прибрати 500-750 гектар за сезон. На комбайн встановлюють двигуни потужністю 180 к.с. та гідростатичну трансмісію. Маневрова NOVA спеціально розроблялася для прибирання на складному рельєфі, у неї збільшений до 50 см кліренс і невеликий радіус розвороту в 7 500 мм. Комбайни NOVA вже працюють в Україні і позитивні відгуки про їхню роботу на українських полях — найкращі рекомендації для цього комбайна. Відгук фермера про комбайн NOVA можна побачити за посиланням https://youtu.be/kXfmDbFJUfc

Також на стенді VERSATILE був представлений по-справжньому універсальний трактор VERSATILE 320 із класичною рамою. Трактор оснащений двигуном Cummins QSC 8.3 потужністю 305 к.с. (максимальна - 320 к.с.) та програмованої трансмісією Full Powershift 18x9. Потужний та маневрений VERSATILE 320, із високою прохідністю, швидко перемикається з завдання на завдання, правильно реагує на зміни умов та надає оператору комфорт в роботі.

 

Зернозбиральний ACROS 595 Plus — комбайн 6-го класу продуктивності, цінується аграріями за універсальність, високу продуктивність, дбайливе ставлення до зерна та соломі, простоту налаштувань і зручне робоче місце. За рахунок удосконаленого класичного МСП ефективність обмолоту близька до двобарабанних систем. Один ACROS 595 Plus може прибрати понад 1 000 га найрізноманітніших культур за сезон, від ранніх зернових до кукурудзи та соняшнику.

 

Присяжнюк Микола, регіональний представник «Версатайл Україна»: 

«Для нас виставка AgroExpo є не просто майданчиком для демонстрації техніки, але і місцем для спілкування та розвитку взаємовигідного співробітництва з нашими клієнтами, дилерами і партнерами. Орієнтація на клієнта — одна з ключових завдань компанії, тому «Версатайл Україна» у співпраці з дилерськими компаніями пропонує ряд постійно діючих фінансових програм для покупки техніки VERSATILE: кредитні та лізингові програми з пільговими відсотковими ставками; оренда з правом викупу; обмін старої техніки на нову з доплатою. Одна зі спеціальних програм, яка діє в даний час — кредит на комбайни VERSATILE під 0% строком до 18 місяців. Звертайтеся — і ми допоможемо вам вибрати найбільш вигідну для вас програму фінансування.

У цей непростий для всіх рік компанія «Версатайл Україна» не тільки зберігає темпи 2019 року, але і відкриває нові горизонти — ми активно розвиваємо дилерські центри з продажу техніки та запасних частин в регіонах. Все це дозволить покупцям техніки VERSATILE отримувати ще більш якісне обслуговування і сервіс.»

З питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers