ru
+38 098 675-47-11

Відгук аграрія — досвід придбання та роботи з комбайнами ACROS

1 Вересня 2020

Паранчевський Володимир, головний агроном і заступник голови підприємства ПСП ім. Шевченка (с. Йосипівка, Вільшанський р-н, Кіровоградська обл.):

— Наше господарство вирощує озиму пшеницю, ячмінь, горох, сою, кукурудзу, соняшник і кормові культури. Коли у нас виникла потреба в новому зернозбиральному комбайні, ми розглядали техніку різних виробників і обирали комбайн за кількома критеріями: якість збирання, собівартість обслуговування, а також доступність фінансових умов придбання. За всіма критеріями нам найбільше підійшли комбайни VERSATILE ACROS. Так, моделі 530 і 550 відпрацювали в нас багато років. У 2018 році ми вирішили оновити парк техніки, і нам запропонували скористатися вигідною фінансовою програмою — банківський кредит із пільговими відсотковими ставками сукупно з трейд-ін на ACROS 530, який на той час відпрацював у нас уже дев’ять сезонів. Завдяки цьому ми отримали новий ACROS 595 Plus — надсучасний комбайн із безліччю переваг: двокаскадна система очищення, що дозволяє відправляти зерно в ангари безпосередньо з комбайна без додаткового очищення; бункер на 9000 л і можливість вивантаження на ходу — мінімізує простої під час збирання; функція копіювання рельєфу, завдяки чому ми можемо робити мінімальний зріз навіть на наших нерівних полях із вибоїнами та промивами; зручне та інтуїтивно зрозуміле керування із сенсорним монітором; система Agrotronic — у режимі реального часу контролює всі показники, зокрема, втрати, гектари та швидкість збирання. Все це стало беззаперечним аргументом для придбання ще одного ACROS 595 Plus. А щоб не вилучати з обороту великих сум і не надавати додаткових застав, ми скористалися програмою оренди з правом викупу. За роки роботи комбайни VERSATILE повністю виправдали наші очікування — ця техніка є для нас найвигіднішою як в плані придбання, так і в роботі.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers