ru
+38 098 675-47-11

Пільгове фінансування на купівлю техніки VERSATILE

26 Серпня 2020

Сьогодні українські аграрії працюють у непростих умовах. Хтось змушений боротися з наслідками погодних катаклізмів, частина ж підприємств завмерла в очікуванні відкриття ринку землі. Говорити про стабільність і впевнено дивитися в майбутнє можуть тільки ті, хто має достатню «фінансову подушку». Однак її може собі дозволити далеко не кожне господарство. І навіть участь у наявних державних програмах фінансування не гарантує аграріям упевненість у завтрашньому дні.

Добре розуміючи всі виклики сьогодення, компанія «Версатайл Україна» розробила безпрецедентну програму пільгового фінансування для купівлі сільськогосподарської техніки. Завдяки співпраці з провідними фінансовими установами країни та розвиненій дилерській мережі компанія пропонує додаткове фінансування до вже чинних програм на купівлю техніки VERSATILE (кредитні та лізингові програми, державні програми фінансування, оренда з правом викупу, трейд-ін). А злагоджена сервісна команда та наявність складів запасних частин у різних регіонах України забезпечать безперебійну роботу техніки VERSATILE протягом усього строку експлуатації.

Що треба зробити, щоб скористатися пільговим фінансуванням?

  1. 1. Зверніться до дилера або представника VERSATILE у вашому регіоні.
  2. 2. Виберіть необхідну вам модель техніки VERSATILE та слушну фінансову програму.
  3. 3. Отримайте індивідуальну пропозицію по додатковому пільговому фінансуванню до вибраної вами програми.

 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers

VERSATILE — більше, ніж ви очікуєте!