ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE взяв участь у Дні поля «УКАБ Агротехнології»

6 Серпня 2020

29 липня 2020 р. в Бориспільському районі Київської області відбулася одна з наймасштабніших польових подій з демонстрацією техніки – «УКАБ Агротехнології». На Дні поля були присутні близько 1 500 відвідувачів, а також більше ніж 50 компаній-учасниць, серед яких була і компанія «Версатайл Україна».

Техніка VERSATILE була представлена трьома одиницями – зернозбиральні комбайни ACROS 595 Plus та ACROS 550 демонструвалися у виставковій зоні, а класичний трактор VERSATILE 340 потужністю 340 к.с. показав роботу з 8-корпусним плугом на демонстраційному полігоні. 

День поля «УКАБ Агротехнології» став майданчиком для спілкування з партнерами та клієнтами. Кожен бажаючий міг отримати консультацію від представників компанії «Версатайл Україна» стосовно умов купівлі техніки, фінансових програм або отримати консультацію по конструктивним особливостям техніки VERSATILE, щоб мати змогу обрати найкращу модель техніки для свого господарства.

Компанія «Версатайл Україна» пропонує постійно діючі фінансові програми: кредити та лізинг із пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін. Наразі доступний кредит на комбайни VERSATILE під 0% в рамках партнерської програми з Credit Agricole Bank, детальна інформація про програму за посиланням http://versatile.ua/purchase/offers/9