ru
+38 098 675-47-11

В серійне виробництво вийшов кормозбиральний комбайн серії F

10 Червня 2020

Кормозбиральний комбайн F 2650 — найпотужніший представник нової серії. Серія F 2000 додатково представлена моделями F 2450 та F 2550 з потужністю двигуна 450 і 550 к.с. Таким чином, нова лінійка кормозбиральних комбайнів VERSATILE серії F може задовольнити потреби в КЗК клієнтів усіх масштабів.

Машини відрізняє багате опціональне оснащення в базовій комплектації, в тому числі автоматичні системи контролю та налаштувань, що підвищують продуктивність і ефективність її роботи. Система швидкого навішування і фіксації адаптерів із автоматичною муфтою економить час на підготовку комбайна до роботи. Широкий вибір жниварок дозволяє підібрати жниварку під будь-який агрофон.

У всіх комбайнів гідравлічна трансмісія, що дозволяє їм не тільки розвивати на перегонах швидкість до 40 км/год, але і робить простіше встановлення сучасних систем типу автопілота і т.д. Плюс приємні дрібниці на зразок включення гальма стоянки кнопкою. Опціонально для всіх машин доступний повний привід.

В машинах серії F синхронізована швидкість обертання адаптерів і вальців живильника, що забезпечує рівну роботу вузлів та агрегатів в умовах мінливої ​​врожайності. Крім того, для зміни швидкості роботи адаптера тепер не потрібно міняти зірочки та можна змінювати довжину різання на ходу без порушення техпроцесу. Також реалізована функція автоматичного регулювання зазору підбарабання.

Умови придбання

Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» пропонує постійно діючі фінансові програми: кредити з пільговими відсотковими ставками, лізингові програми, оренда з правом викупу, трейд-ін. 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers