ru
+38 098 675-47-11

Зернозбиральний комбайн VERSATILE RSM 161: величезні можливості

12 Травня 2020

Зернозбиральний комбайн VERSATILE RSM 161 створений для максимізації швидкості та якості прибирання в будь-яких умовах. Завдяки унікальній системі обмолоту TETRA Processor ця машина потужністю 360 к.с. показує продуктивність, типову для більш потужних роторних комбайнів. RSM 161 дбайливо й ретельно обмолочує примхливі культури, а по можливості працювати на вологих фонах не має собі рівних. Підтверджені результати — 2000 і більше га за сезон.

На RSM 161 встановлюють двигуни Cummins QSL 8.9 потужністю 360 к.с. і запасом крутного моменту в 25% — економічний і «гнучкий», який працює в парі з гідростатичною 3-швидкісною трансмісією. Паливний бак ємністю 1050 л. Повітряний компресор із ресивером — в базовій комплектації.

Похила камера RSM 161 призначена для роботи з широкозахватних жатками масою до 4,5 т. Система копіювання рельєфу та регульований кут атаки дозволяють адаптувати машину для прибирання різних культур і різних фонів без переобладнання. Молотарка складається з основного барабана діаметром 800 мм і барабана-сепаратора діаметром 750 мм. При великих розмірах барабани рознесені на максимально можливу відстань, а між ними встановлений бітер. Завдяки цьому забезпечується полога траєкторія переміщення вороху, що обмолочується, його тривале знаходження в зоні обмолоту, інтенсивний вплив на масу. Площа обмолоту та попередньої сепарації становить 3,3 м2. Гнучка дека розташована під обома барабанами, і головне, зазор регулюється гідроциліндром і на вході, і під бітером, і на виході з молотарки. За необхідності дека «скидається» в нижнє положення й в автоматичному режимі або примусово (в такому випадку комбайн переходить в режим однобарабанного).

6-клавішний соломотряс площею 6,1 м2 інтенсивно витрушує з вороху залишкове зерно, а необмолочений колос передається на автономний домолочуючий пристрій роторного типу. Двокаскадна система очищення OptiFlow площею 7,1 м2 відрізняється від аналогів особливою системою підвісу решіт і конструкцією верхнього решета, завдяки чому зерно в бункер потрапляє дуже чистим. Бункер об'ємом 10,5 м3 спустошується зі швидкістю 115 л/с., висота вивантаження – 5,05 м. Комбайн оснащений 2-швидкісним подрібнювачем із половорозкидувачем.

За рахунок високої продуктивності (до 40 т/год) і дбайливого прибирання RSM 161 знижує всі види втрат: тимчасові, осипанням зерна на корені, незрізаним колосом, дробленням, розпорошуванням, а також усуває необхідність витрат на доочистку зерна.

Комбайн оснащений двомісною кабіною в комплектації Luxury Cab. Бортова інформаційна система Adviser III, крісло оператора на підвісці, відмінна шумо-, пилоізоляція, система клімат-контролю, холодильна камера, дзеркала з електроприводом та електропідігрівом, зручне ергономічне управління.

Умови придбання

Наразі на купівлю комбайнів VERSATILE діє спеціальна пропозиція, яка дає можливість отримати комбайн зі знижкою 10%. Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» пропонує постійно діючі фінансові програми: кредити з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін. В наявності техніка VERSATILE 2020 випуску, крім того, для безперебійної роботи техніки склад компанії «Версатайл Україна» укомплектований необхідним запасом оригінальних запасних частин.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers