ru
+38 098 675-47-11

Кормозбиральний комбайн RSM F 2650: найпотужніший в серії F

28 Квітня 2020

Ультрапотужний кормозбиральний комбайн RSM F 2650 створений спеціально для високоврожайних фонів і найкращим чином підходить великим сільгосппідприємствам, у яких є потреба в заготівлі якісних кормів у великих обсягах.

Ця машина увібрала в себе кращі технічні рішення галузі, тому вона одночасно високопродуктивна, економічна, проста і інтелектуальна. На думку фахівців, при гарній організації логістики за допомогою одного комбайна можна «набити» силосну яму за 1-2 дня. Правда, для цього буде потрібно 5-6 великовантажних машин.

Робочі характеристики

Двигуни Mercedes-Benz потужністю 650 к.с. в парі з гідростатичною трансмісією забезпечують стабільну та економічну роботу в складних умовах, плавне, м'яке регулювання швидкості. На одній заправці бака об'ємом 1500 л можна працювати до 12 годин в найзавантаженішому режимі на швидкості до 15 км/год. Транспортна швидкість — 25 або 40 км/год.

За замовчуванням кормозбиральний комбайн RSM F 2650 пропонують із заднім приводом, але опціонально доступна повнопривідна версія. Для різних умов роботи передбачено і три типорозміри шин, в тому числі і 900 мм для пересування на ґрунтах із малою несучою здатністю.

До речі, габарити машини зі стандартними шинами дозволяють пересування по дорогах загального призначення без додаткового супроводу, а дооснащення системою регулювання тиску в шинах дає можливість розвивати швидкість на перегонах до 40 км/год.

Завдяки системі поздовжньо-поперечного копіювання рельєфу на кормозбиральному комбайні можна працювати з адаптерами шириною захвату до 7,5 м, а завдяки системі швидкої навішування з швидкорознімною муфтою час під'єднання жниварок займає лічені хвилини. Привід живильника та адаптерів гідравлічний.

Подрібнюючий апарат із барабаном 705 мм шириною і діаметром 630 мм із 24 шевронно розташованими ножами обертається зі швидкістю до 1200 об./хв. та оснащений гідравлічною системою безступінчатого регулювання довжин різання в діапазоні від 4 до 22 мм. Додатковий подрібрювач слайдерного типу з різницею швидкостей обертання вальців в 20% тепер укомплектований системою автоматичного встановлення в транспортний канал — зручна функція.

Універсальна система внесення консервантів передбачає можливість роботи з концентрованими або розведеними водою препаратами. Витрата при використанні концентратів — від 0,3 л. до 6 л/год, при використанні розбавлених препаратів — від 10 л. до 300 л/год. А сукупність функцій вимірювання рівня вологості подрібненої маси, оцінки пропускної здатності та контролю дозування препаратів відповідно до поточної інформації значно підвищує ефективність системи внесення консервантів.

Інтелект і зручність

Крім вже звичної зручної та розумної системи управління і контролю виробник серійно комплектує комбайни RSM F 2650 системою дистанційного моніторингу Agrotronic. Більше 80 параметрів передаються через GPRS-модем і доступні як онлайн, так і в запису з будь-якого підключеного до системи комп'ютера. Додатково пропонують ще безліч опцій, наприклад, «польову лабораторію» для визначення складу подрібненої маси, картування врожайності, автоводіння, тощо.

Для спрощення обслуговування комбайн комплектується компресором із ресивером об'ємом 100 л, автоматизованою системою змащення, системою відеоконтролю зони вивантаження, камерою заднього виду.

Нове покоління кормозбиральних комбайнів буде оснащуватися і новими уніфікованими адаптерами. Жатки для прибирання грубостеблового силосу шириною захвату 4,5/ 6/ 7,5 м. MaizeHeader. Підбирачами 3 або 4 м. Ротаційною жаткою для листостеблового силосу шириною захвату 6 м.

____________________________________________

Для вигідного придбання техніки компанія «Версатайл Україна» пропонує постійно діючі фінансові програми: кредити з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін. Для покупки доступна техніка VERSATILE 2020 випуску, крім того, для безперебійної роботи техніки склад компанії «Версатайл Україна» укомплектований необхідним запасом оригінальних запасних частин. З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers