ru
+38 098 675-47-11

Відгук власника про комбайн NOVA

14 Квітня 2020

Один із найперших комбайнів VERSATILE NOVA в Україні працює в Харківській області. Його власник, Ігор Олексійович, використовує комбайн для збирання кондитерського соняшнику, пшениці та ячменю. «Враження від роботи комбайна тільки позитивні — збірка на висоті, все зроблено просто, але з розумом», — розповідає фермер.

Повний відгук по комбайну NOVA можна побачити на офіційному YouTube-каналі VERSATILE Ukraine:

Підписуйтесь на YouTube канал VERSATILE Ukraine —  https://www.youtube.com/channel/UC1rMfQhNWVQUCanl9CrZPjQ/

VERSATILE NOVA 340 — компактний універсальний зернозбиральний комбайн 3 класу (але по продуктивності ближче до 4) із класичною однобарабанною системою обмолоту. Він створений спеціально для невеликих господарств і здатний за сезон прибрати близько 500 га будь-яких культур, що вирощуються в Україні.

____________________________________________

Наразі на придбання комбайнів VERSATILE діє спеціальна пропозиція, яка дає можливість отримати комбайн зі знижкою 10%. Компанія «Версатайл Україна» повністю готова до сезону — для купівлі доступна техніка VERSATILE 2020 року випуску, склад укомплектований необхідним запасом оригінальних запасних частин. Працюють постійно діючі фінансові програми: кредити з пільговими відсотковими ставками, оренда з правом викупу, трейд-ін.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефонами +38 044 596 55 28, +38 098 675 47 11 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers