ru
+38 098 675-47-11

RSM 161 — швидко, якісно, в будь-яких умовах

5 Серпня 2019

Добре, коли до початку жнив культура має оптимальну вологість, але так буває далеко не завжди. Відмінно, коли добиваєшся високої врожайності, але прикро втрачати частину зерна через те, що наявна техніка не встигає його прибрати, а якщо погодні умови далекі від ідеальних, втрати можуть і перекрити бажану надбавку.

Зернозбиральний комбайн VERSATILE RSM 161 із оригінальним двобарабанним МСП Tetra Processor і приголомшливо ефективною системою очищення OptiFlow створений для того, щоб вирішувати серйозні завдання. Великі площі, висока врожайність, підвищена соломистість, полеглі, засмічені і/або сплутані хліба — він справляється з усім. До 2 000 га в сезон, 150-200 т зерна за світловий день — рядові показники для цього комбайна.

Швидкий і вмілий

Комбайн постачає енергією турбований двигун Cummins номінальною потужністю 360 к.с., що працює в парі з гідростатичною трансмісією. Бак на 1050 л в сукупності з економічним мотором дозволяють без дозаправки відпрацювати декілька змін.

Продуктивна похила камера з прискорюючим бітером розрівнює стислий ворох і розганяє його перед входом в молотарку. Плюс висока вантажопідйомність дозволяє агрегатувати комбайн  жатками з робочою шириною до 9 м. Все це дає можливість оптимізувати завантаження МСП. Наприклад, власник зазначає, що при врожайності пшениці понад 54 ц/га заміна 9-метрової жатки на 7-метрову дозволила виграти в продуктивності.

Двобарабанна система обмолоту (молотильний барабан + барабан-сепаратор) забезпечує тривалу і плавну «геометрію» руху маси, тому вона обробляється інтенсивніше, ретельніше — практично 90% зерна відділяється вже на цьому етапі. Ще кілька незаперечних плюсів Tetra Processor: RSM 161 бездоганно працює з культурами, що важко вимолочуються, і дбайливо обмолочує культури, що легко травмуються; без проблем справляється з «зеленкою» і заплутаним ворохом.

А на вологих і/або засмічених зеленою сорною рослинністю культурах комбайн не знає рівних. Якщо прогноз погоди несприятливий, власники RSM 161 часом при вологості зерна 25% виводять машини в поле на пряме комбайнування, пояснюють так: «Зерно все одно сушити, так який сенс його в валок класти, дощами мочити, а потім знову збирати?».

Володарі комбайнів RSM 161 одностайні в оцінці якості очищення: чудове. З господарств із великим парком солідної збиральної техніки ми отримуємо такі коментарі: «Коли машини приходять на вивантаження, відразу видно, яка від RSM 161». І втрати за комбайном в соломі мінімальні: чітко працює 6-клавішний соломотряс. А автономний домолочуючий пристрій дозволяє не завантажувати додатково основний МСП.

І ще кілька слів про продуктивність RSM 161 за інформацією покупців: до 150 т за день при врожайності 28-35 ц/га (вологість 12-18%); до 220 т — при врожайності 50-70 ц/га (вологість до 25%). 

«Заряджений» комбайн

Кабіна Luxury Cab — двомісна, підресорена, герметизована. З продуманою клімат-системою комфортно в будь-яку погоду. Є холодильна камера. Аудіопідготовка вимагає тільки підключення до роз'ємів медіа обладнання.

Бортова інформаційна система Adviser III відстежує всі процеси і виводить дані на 10-дюймовий кольоровий сенсорний екран. Панель управління зручна і зрозуміла, інтегрована в правий підлокітник ергономічного крісла оператора.

У базовій комплектації є все потрібне для прибирання: МСП з частотою обертання барабана від 300 до 920 об/хв; жатка Power Stream із синхронізацією обертання мотовила; електрогідравлічна система копіювання рельєфу + можливість зміни кута атаки + єдиний гідророз'єм + камінняуловлювач; 2-швидкісний ІРС (1 900/3 400 об/хв) + можливість укладання соломи у валок + половорозкидач.

Можна додати опцій: централізована система змащення, повний привід, система автоводіння, система відеоогляду задньої частини і зони вивантаження, система картографування врожайності і вологості.

RSM 161 на українських полях

Комбайн RSM 161 успішно працює в фермерському господарстві «Алігатор» (Дніпропетровська область), яке спеціалізується на вирощуванні зернових культур. «У нашому парку є кілька одиниць техніки VERSATILE, і ми повністю ними задоволені — ідеальне співвідношення ціни і якості, а вартість утримання техніки не йде ні в яке порівняння з технікою інших виробників» — ділиться своїми враженнями керівник господарства Дорошенко Олександр. «Комбайн RSM 161 ми купили не так давно, в 2018 році, але вже встигли оцінити його в роботі. Потужності мотора вистачає, ну а якість обмолоту на дуже високому рівні - бункерне зерно просто ідеальне. У комбайна хороша система подрібнення рослинної і хлібної маси, він добре працює на вологих культурах та ґрунті зі складним рельєфом. Також хочу відзначити економну витрату палива і високий рівень продуктивності. Головне — вчасно проводити ТО з використанням оригінальних витратних матеріалів, якісного палива та мастил». 

Вигідні умови придбання

На придбання техніки VERSATILE  в даний час діє нова фінансова програма - техніка в господарство поставляється після внесення авансу всього лише у 20%. Також працюють постійно діючі пропозиції:

  • • Кредитні та лізингові програми - від 0% річних у гривні, з початковим внеском від 10% і можливістю сезонного графіка погашення тіла кредиту;
  • • Оренда з подальшим викупом;
  • • Трейд-ін - обмін старої техніки на нову з доплатою.

 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефоном +38 044 596-55-29 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers