ru
+38 098 675-47-11

Трактори VERSATILE 320 і 370: все включено

4 Вересня 2019

Перед сільськогосподарським трактором в українських умовах стоять настільки різні завдання, що ця машина в якомусь сенсі повинна бути схожою на багатофункціональний швейцарський ніж з його безліччю пристосувань. Трактори VERSATILE 320|370 класичної компоновки непогано вписуються в таку аналогію.

Потужні, з високою прохідністю, маневрені, відмінно оснащені машини швидко і без роздумів переключаються з завдання на завдання, швидко і правильно реагують на зміну умов, надають оператору комфорт і забезпечують безпеку в роботі.

Сила і реакція

Традиційно для техніки VERSATILE на трактори 320|370 ставлять мотори Cummins, виготовлені в Сполучених Штатах. Двигуни QSC 8.3 номінальною потужністю 305 і максимальної 322 к.с. (для моделі 320) і QSL 9 номінальною потужністю 340 і максимальної 370 л. с. (для 370-ї моделі) створені спеціально для сільгосптракторів. Система Common-Rail, електронне управління, вдосконалена конструкція, що забезпечує швидшу реакцію дроселя в порівнянні з аналогами, зменшені вібрація і гучність.

Двигуни еластичні, економічні, прийомисті, а високий запас потужності гарантує спокійну роботу при раптово збільшених навантаженнях. Ці мотори готові працювати цілодобово без збоїв.

Виробник впевнений: характеристики двигунів залишать їх висококонкурентними протягом найближчого десятиліття і дозволять власникам без проблем перейти навіть на більш вимогливі до енергоозброєності тягача знаряддя.

Автоматична програмована японська трансмісія Full Powershift 16×9 полегшує роботу оператора. Прості алгоритми дозволяють вибрати схему взаємодії з двигуном під себе і під поточні умови - від одноразового або послідовного перемикання передач до автоматичного вибору без втрати швидкості (!). Конструкція трансмісії теж покращена. Завдяки високоміцним косозубим шестереням на роликових підшипниках вузол працює безшумно, швидкості включаються швидко і чітко навіть під навантаженням, КПП розрахована на довгу безремонтну експлуатацію.

Готовність до роботи

Трактори 320|370 дійсно готові до роботи з будь-яким типом знарядь, їм під силу взаємодія з вимогливими агрегатами.

Тяговий брус 3-го класу (з пальцем на 38 мм) для VERSATILE 320 і 4-го класу (з пальцем на 51 мм) для VERSATILE 370 з автозчіпкою;  ВВП 1000 об./хв. (для VERSATILE 320 опціонально доступний ВВП 540/1000 об./хв.); навіска з функцією електронного контролю пробуксовки - вже в базовій комплектації. Зрозуміло, агрегатування можна виконати одному, без помічників. І це не все.

Системи Slip mode і Draft mode серйозно полегшують роботу оператора. Перша автоматично регулює рівень заглиблення робочих органів знаряддя в залежності від ступеня пробуксовки (радар швидкості для визначення коефіцієнта пробуксовки вже встановлений). Друга відповідає за заглиблення робочих органів агрегату в залежності від рівня навантаження на нижніх важелях триточкової навіски.

На тракторах встановлена гідросистема із закритим центром, керована реакцією навантаження з базової продуктивністю 208 л/хв. (4 гідромуфти). Як опція, пропонується система HydraFlow®Plus (6 гідромуфт), яка дозволяє підвищити продуктивність до 284 л/хв. Обидва варіанти мають одні з кращих показників для машин даного класу.

Звичайно, для польових умов найкраще використовувати спарку. Приємно, що на задньому мосту спарена гума (710/70 R38 для моделі 320 і 710/70 R42 для моделі 370) іде в базовій комплектації. І звісно, спарити можна і колеса на передньому мосту (в базовій комплектації машини оснащуються гумою 600/65 R28 для моделі 320 і 600/70 R30 для моделі 370), можна вибрати шини шириною 380, 480, 520 мм.

Комфортна кабіна відповідає найсуворішим вимогам ергономіки, управління зрозуміле, багато операцій виконуються за простими алгоритмами, трактор підготовлений до установки системи автоводіння за принципом «підключи і працюй». При цьому в ньому немає непотрібних «наворотів» - платиш тільки за дійсно важливе оснащення.

Трактор не просто обіцяє високі результати. Інформація з полів така: VERSATILE 370 здатний показати продуктивність на 20-30% вище, ніж машини такого ж класу при роботі з однаковими агрегатами. І все це - з найвищим рівнем комфорту для оператора.

Трактори VERSATILE 320|370 вже працюють в Україні, і їх власники дають тракторам цієї серії найкращі рекомендації. Так підприємство «Захід Агросвіт» вже тривалий час використовує трактор VERSATILE 370 і повністю задоволене його роботою. «У нашому господарстві трактор VERSATILE 2375 з шарнірно-зчленованою рамою наробив вже багато тисяч мотогодин, по ньому ніколи не виникало нарікань. Тому, коли постало питання про покупку універсального трактора з потужністю до 400 к.с., ми зупинили свій вибір на тракторі перевіреного виробника і не помилилися у виборі. VERSATILE 370 дійсно універсальний і надійний, він може замінити будь-яку техніку в нашому господарстві — від меншого до більшого. Трактор дуже комфортний та зрозумілий для механізатора, має шикарну простору кабіну та простий в обслуговуванні» — ділитися своїми враженнями про трактор директор підприємства Кошкодан Олександр Олександрович.

Придбати техніку VERSATILE можна на дійсно вигідних умовах:

  • • Нова фінансова програма - техніка в господарство поставляється після внесення авансу всього лише у 20%;
  • • Кредитні та лізингові програми - від 0% річних у гривні, з початковим внеском від 10% і можливістю сезонного графіка погашення тіла кредиту;
  • • Оренда з подальшим викупом;
  • • Трейд-ін - обмін старої техніки на нову з доплатою.

 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефоном +38 044 596-55-29 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers