ru
+38 098 675-47-11

Трактори VERSATILE: перспективи вже враховано

8 Липня 2019

Ефективність техніки варто оцінювати не тільки з точки зору її придатності працювати «тут і зараз», а й з позиції «а якщо завтра ...». Наприклад, тут і зараз в парку знарядь вашого господарства є тільки агрегати ось такого типу і ось такої ширини захвату, і ви впевнені, що цього вам вистачить. Але умови змінюються, і ви приходите до висновку, що потрібні знаряддя й іншого типу також, та й велика ширина захвату теж не завадить.

Придбати новий агрегат набагато простіше, ніж новий трактор, тому саме тягачу потрібно приділити особливо пильну увагу: чи зможе він через, скажімо, п'ять років відповідати агротехнічним вимогам? Універсальні трактори VERSATILE 320|370 ідеально вписуються в потреби поточного часу і «враховують» зростаючу енергоємність сільськогосподарських знарядь «на майбутнє».

Витривалі двигуни Cummins, програмована АКПП, повний привід

VERSATILE 320|370 - трактори із переднім мостом і електрогідравлічним блокуванням диференціалу. У хороших дорожніх умовах відключення моста дозволяє економити паливо, а в складних польових умовах повний привід забезпечує кращу прохідність.

На трактори встановлюють мотори Cummins серії QSC (VERSATILE 320) і QSL (VERSATILE 370) з номінальною потужністю 305 і 340 к.с. відповідно. Двигуни з електронним управлінням створені спеціально для техніки, яка експлуатується в умовах навантаження, що часто змінюється, умовах високої запиленості та ін. Вони здатні без відпочинку працювати буквально цілодобово, що необхідно при різкому дефіциті часу на обробку ґрунту. Запас крутного моменту в 35% і розумна електроніка забезпечують стале функціонування двигунів на енерговитратних операціях в складних умовах без виходу «в червону зону».

Програмована трансмісія дає можливість вибору алгоритму роботи натисканням однієї кнопки, це не тільки знижує стомлюваність оператора, але і допоможе уникнути помилок при нестачі досвіду.

Гідравліка, агрегатування, управління

Гідравлічна система «на вимогу» видає потік із можливістю регулювання по кожному контуру, а при відсутності навантаження переходить в «сплячий» економний режим. Завдяки цій схемі зберігається потрібна потужність для енергоємних знарядь.

Трактори VERSATILE 320|370 підготовлені до роботи з будь-якими типами знарядь: в базовій комплектації є поворотний тяговий брус з автозчіпним штифтом, ВВП і триточкове навішування з функцією контролю заглиблення робочих органів агрегатів.

Управління гідросистемою реалізовано через сенсорний монітор 7 або 10 дюймів. Буквально в один-два дотики оператор може підняти, опустити, перевести в плаваючий або нейтральний режим знаряддя, збільшити або зменшити потужність потоку. Для використання більшої частини функцій машини розроблені прості автоматизовані алгоритми, таким чином управління багато в чому виконується натисканням декількох клавіш. У стандартну комплектацію включена Autosteer Ready - підготовка під установку системи автоводіння, що включає, в тому числі, гідравлічний клапан «рулювання». Це спрощує і здешевлює інтеграцію «автопілота».

Потужні мости розроблені з урахуванням застосування спарених або одинарних коліс. У базовій комплектації трактори постачають зі спареної задньої гумою, спарку можна поставити і на передній міст. Практично ідеальний баланс маси по осях, витривалий двигун з хорошим запасом потужності/ крутного моменту та розумна електроніка дозволяють тракторам VERSATILE 320|370 «правильно розраховувати свої сили», і це виражається в дещо більш високій тяговитості та продуктивності, ніж у інших машин такого ж класу.

На придбання тракторів VERSATILE 320|370 в даний час діє нова фінансова програма - техніка в господарство поставляється після внесення авансу всього лише у 20%. Також працюють постійно діючі пропозиції:

  • • Кредитні та лізингові програми - від 0% річних у гривні, з початковим внеском від 10% і можливістю сезонного графіка погашення тіла кредиту;
  • • Оренда з подальшим викупом;
  • • Трейд-ін - обмін старої техніки на нову з доплатою.

 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефоном +38 044 596-55-29 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers