ru
+38 098 675-47-11

VERSATILE NOVA — ідеальний для невеликих господарств

15 Серпня 2019

Зернозбиральний комбайн VERSATILE NOVA руйнує стереотипи про те, що не можна отримати багато за невеликі гроші: ця сучасна машина дає фору в 10-15% реальним аналогам по продуктивності, а обходиться дешевше і при покупці, і в утриманні. 

NOVA — компактний універсальний зернозбиральний комбайн 3 класу з класичною однобарабанною системою обмолоту. Він створений спеціально для невеликих господарств і здатний за сезон прибрати близько 500 га будь-яких культур, що вирощуються в Україні. 

Оптимальне завантаження і швидке вивантаження

У цій машині є все, щоб оптимально завантажити молотарку і отримати максимальну продуктивність. Похила камера дозволяє агрегатувати комбайн NOVA жатками з шириною захвату до 6 м, в базовій комплектації машина пропонується із зерновою шнековою жаткою Power Stream. Транспортер похилої камери з бітером-прискорювачем розрівнює, прискорює і рівномірно подає стислий ворох у МСП. Є функція механічного реверсу і камінняуловлювач.

Барабан діаметром в 600 і довжиною 1 185 мм, двосекційна дека з кутом охоплення 154 градуса  —  і це дає неймовірну для комбайнів 3 класу площу обмолоту в 0,93 м. Конструкційні особливості обумовлюють якісний і дбайливий вимолот навіть у тонкому шарі.

Після молотарки в соломі залишається відносно небагато зерна, яке ефективно «витрушує» 4-клавішний соломотряс площею 4,3 м2 з оптимально підібраною висотою «ступенів» та амплітудою їхніх коливань. 2-решітна система очищення площею 3,59 м2 з обдувом вентилятором із регульованою частотою обертання лопатей забезпечує надходження в бункер максимально чистого зерна.

Бункер об'ємом 4,9 м3 вивантажується протягом двох хвилин, при цьому швидкість процесу регулюється. Висота шнека в 4 і довжина в 4,7 м забезпечують зручну взаємодію з транспортом при агрегатуванні з жатками будь-якої допустимої ширини захвату.

Відмінні ходові якості

На комбайні NOVA встановлений двигун YaMZ 534 потужністю 180 к.с. із запасом крутного моменту 20%. Розумна електроніка агрегату подає в циліндри рівно стільки палива, скільки потрібно в поточний момент для отримання оптимальної за складом суміші та забезпечення повноти її згоряння.

Кліренс в 50 см, можливість використовувати гуму збільшеного розміру дозволяють комбайну впевнено почувати себе на пересіченій, горбистій місцевості і ґрунтах невисокої несучої здатності.

Комфортна робота

У цього маленького комбайна зручна підресорена двомісна кабіна Comfort Cab, в якій є все для комфортної роботи оператора — регульоване ергономічне крісло і рульова колонка, відмінна шумоізоляція, клімат-система, система аудіопідготовки, холодильна камера і панорамне скління.

Всі дані про роботу і стан вузлів та агрегатів бортова інформаційна система Adviser II виводить на РК-дисплей, важливі повідомлення дублюються системою голосового оповіщення.

Базова комплектація і опції

Базова комплектація комбайна VERSATILE NOVA розрахована на прибирання більшості культур — частота обертання молотильного барабана варіюється в межах 400 - 1 190 об/хв. Для роботи з особливо ніжним зерном можна дооснастити машину понижувальною ланцюговою передачею (290 об/хв).

Комбайн поставляється з ПРС із частотою обертання барабана-подрібнювача в 3 000 об/хв і можливістю укладання незернової частини в валок. Для роботи на грубостеблових культурах можна доукомплектувати ПРС пристроєм зниження частоти обертання подрібнювача. У базовій комплектації з ПРС йде компресор з ресивером на 110 л.

Вигідні умови придбання

На придбання техніки VERSATILE  в даний час діє нова фінансова програма - техніка в господарство поставляється після внесення авансу всього лише у 20%. Також працюють постійно діючі пропозиції:

  • • Кредитні та лізингові програми - від 0% річних у гривні, з початковим внеском від 10% і можливістю сезонного графіка погашення тіла кредиту;
  • • Оренда з подальшим викупом;
  • • Трейд-ін - обмін старої техніки на нову з доплатою.

 

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефоном +38 044 596-55-29 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers