ru
+38 098 675-47-11

RSM 161 — новий погляд на потужну техніку

25 Квітня 2019

Один із найбільш популярних сегментів зернозбиральних машин — потужні комбайни високого класу продуктивності. Тут за увагу аграрія борються всі великі світові виробники сільгосптехніки. Пропозицій і на ринку нових комбайнів, і на вторинному вистачає, але як раз це і робить вибір стратегії оновлення парку техніки мало не головною проблемою підготовки до сезону. Ми рекомендуємо звернути увагу на комбайн VERSATILE RSM 161 — сучасний, технологічний і вже затребуваний на полях України.

VERSATILE RSM 161 не новачок у своїй справі. Він уже кілька років працює на полях з високою врожайністю, його не зупиняє ні складний агрофон, ні проблемний рельєф. Продуктивність комбайна — до 40 тон на годину або до 2000 га в сезон. Це, в порівнянні з машинами того ж класу, більше на 15 відсотків. VERSATILE RSM 161 працює на максимально широкому спектрі культур: колосових, бобових, олійних, круп'яних. Машина затребувана в агрохолдингах та великих фермерських господарствах завдяки тому, що закриває цілий ряд завдань, але не тільки в цьому причина її популярності.

Основні риси VERSATILE RSM 161 — пристосованість до непростих умов збирання (вологість і підвищена засміченість), а також надійність та ремонтопридатність. Власники говорять також про серйозну енергооснащеність, можливість автоматизації основних процесів, сучасної електронної «начинки» і особливо — про щедру базову комплектацію.

Конструктивно RSM 161 — це 2-барабанна 6-клавішна машина. Два барабана при цьому дозволяють по-новому поглянути на класичну молотарку — вона особливо добре проявляє себе в умовах високої вологості і дбайлива у відношенні до соломи. Система обмолоту TetraProcessor в поєднанні з системою очищення OptiFlow володіє величезною сумарною площею — 9,4 кв. м. Очисна система побудована по двокаскадній схемі з цікавою інновацією — «хвильовим» решетом, коли гребінки мають різні габарити, що запобігає застряванню на решетах колосся і сприяє рівномірному розподілу повітряного потоку.

Якщо говорити про основні характеристики, то вони вражають. Бункер комбайна вміщує 10 500 літрів і спустошується за 2 хвилини — швидкість вивантаження становить при цьому 115 л/с, що дозволяє підтримувати високий темп прибирання. Паливний бак розрахований на 1000 л. Настільки великий обсяг разом з економічністю двигуна (на комбайни ставлять невимогливі і прості в обслуговуванні Cummins) дозволяють експлуатувати комбайн без дозаправки до 2 змін.

На VERSATILE RSM 161 встановлена жатка Power Stream, можна вибрати ширину 7 і 9 метрів, вже в базі є можливість зміни кута атаки, що дозволяє ефективніше прибирати як культури з високим стеблом, такі як жито і соняшник, так і низький горох. Всі сучасні жатки для VERSATILE RSM 161 оснащені системою копіювання рельєфу, комбайн може працювати на полях зі складною геометрією не знижуючи швидкості. Важливо, що для монтажу адаптерів використовується єдиний гідравлічний роз'єм, це значно полегшує підготовку комбайна до роботи і економить час оператора.

З турботою про оператора створена і кабіна, вона забезпечує комфортні умови роботи: є просторою, з панорамним склінням і прекрасною оглядовістю. Комбайн оснащений електронним помічником Adviser III з 10-дюймовим екраном. Електроніка стежить за процесом обмолоту і роботою механізмів комбайна. Більшість операцій автоматизовані, комбайнер може вибрати цілий ряд автоматичних передналаштувань для різних культур.

Поєднання простоти, енергоозброєності та інтелектуальності зробило VERSATILE RSM 161 одним з найактуальніших зернозбиральних комбайнів на сьогодні. Ще в кінці 2017 року ця машина викликала фурор на найбільшій європейській виставці «Агрітехніка», ставши одним із головних трендових експонатів завдяки поєднанню цілого ряду цікавих рішень. Наступний за цим агросезон підтвердив популярність машини. Комбайн змінив уявлення про те, якою має бути продуктивність зернозбирального комбайна з класичною схемою обмолоту і яку техніку можна назвати по-справжньому сучасною.

За підсумками роботи комбайна VERSATILE RSM 161 на українських полях, власники відзначають високу якість обмолоту, швидкість роботи і перевірену надійність при безперервної сезонної експлуатації. Добова продуктивність RSM 161 становить до 100 Га і вище, і це з урахуванням часу на заправку, пересменку, ЕТО, прийом їжі і відпочинок механізаторів.

Додатковими факторами на користь VERSATILE RSM 161 можна вважати низьку вартість володіння, а також вигідні умови придбання:

  • • Кредитні та лізингові програми — від 0% річних у гривні, з початковим внеском від 10% і можливістю сезонного графіка погашення тіла кредиту;
  • • Оренда з подальшим викупом;
  • • Обмін старої техніки на нову з доплатою різниці в ціні для заміщення старої техніки, що знаходиться за межами строків експлуатації.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтесь за телефоном +38 044 596-55-29 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers